Borstels en Kammen

Of je nou stijl haar hebt of krullen, kort of lang, je kunt het beste altijd beginnen met een kam of borstel. We hebben in ons assortiment veel soorten borstels en kammen van puntkam tot een Tangle Teezer tot een echt haren borstel.
De verschillende merken die wij aanbieden zijn als volgt: Triumph, Comair, Hercules, Flattopper, Sibel, Balmain, Tradition-pro, Denman, Tangle Teezer, Mason Pearson.
Soorten borstels en kammen die wij verkopen…

Ronde borstels
Tondeuse kamKnipkam
Anti-klit borstelsLuizenkamAfro Kam
Houten BorstelsZakkamGrove Kam
Pneumatische borstels
Slagleg kamFijne Kam
BorstelsetsKammensetHandvat Kam
FöhnborstelsGekleurde kamVorkkam
Afro kamKam accessoires

Föhnen/stylen

Termix krullers

Wil je je haar stylen met behulp van een föhn en borstel, dan is deze ronde borstel zeer geschikt..
Ook hierin bieden wij verschillende mogelijkheden.We hebben een groot assortiment professionele föhn borstels van onder andere de merken Termix en Spazolla.

Reinigen van je kam of borstel
Voor de frisheid en het behoud van je kam of borstel is het raadzaam die zo nu en dan te reinigen. Ook hier hebben wij verschillende producten voor.

De Rolls Royce onder de borstels
Mason Pearson is een waar begrip als het gaat om zeer hoogstaande kwaliteitsborstels. Oorspronkelijk werden de borstels volledig met de hand gemaakt om de topkwaliteit optimaal te waarborgen.
Dankzij de ongekende ergonomie, hoge kwaliteit van de haren en het extra zachte kussen is borstelen met een Mason Pearson borstel een unieke ervaring voor elke dag.
Prijs vanaf: €79,95