Scheren

Bij Alivio kunt u diverse topklasse scheerproducten kopen zoals klassieke scheermessen, navulmesjes, scheerkwasten, scheersets en accessoires.
Het assortiment van Alivio bevat een selectie van prachtige producten voor mannen die het ouderwets scheren omarmen.
Wij hebben verschillende klassieke scheermessen op voorraad. De nieuwste scheerkwasten en scheersets koopt u bij ons net zo eenvoudig als de aftershave, pre shave, scheercrème, scheergel, scheerschuim en scheerzeep van het merk Proraso of Taylor of Old Bond Street.
Goed scheren begint met het kopen van een klassiek scheermes, scheerkwast en uw favoriete scheer- en huidverzorgingsproducten.

Flessen met baardolie
Feather scheermesjes
Derby scheermesjes

Voor advies, vragen en prijzen verwelkomen wij u graag in onze winkel, wij weten u alles te vertellen over de verschillende kwasten de lekkerste producten en natuurlijk de beste scheermessen.

Proraso scheer producten

Proraso – HET No. 1 scheerproduct in de Italiaanse herenkapperszaak.
Proraso is het best verkopende scheermerk van Italië sinds de jaren 40 vorige eeuw.
Proraso is professionele kwaliteit. De scheerproducten zijn verrijkt met eucalyptus en menthol en zorgen voor een frisse start van de dag. Proraso is geschikt voor elk type baard, type huid en type man. Zo is er een lijn voor de zwaardere baardgroei en voor de gevoelige huid.

Verzorging voor de baard
Baardolie kan je elke dag gebruiken voor je baard. De baardolie zorgt ervoor dat je baard lekker ruikt maar vooral dat de huid onder de baard ook verzorgd blijft. Het zorgt ervoor dat de huid onder de baard niet uitdroogt. Een beetje baardolie in je baard doet al wonderen. Daarnaast zijn er een tal van andere verzorgingsproducten speciaal voor de baard, denk daarbij aan baard wax, baardzeep en baard balm.

Potten met Mr. Taylor scheercreme

Taylor of Old Bond Street is opgericht 1 september 1854 door Jeremia Taylor, de overgrootvader van de huidige directeur.
Jeremia Taylor opende zijn Hair Treatment Salon in het hart van Londen’s West End in Bond Street. Hij had al snel een reputatie in de Britse samenleving voor zijn plantenextract voor haar en hoofdhuid behandeling.

Heno de Pravia producten

Heno de Pravia
In ons assortiment hebben wij ook de in Spanje zeer bekende en populaire douche/bad gel, eau de cologne en zeep van Heno de Pravia. Kenmerkende geur in een kenmerkende gele verpakking.
Zeker de moeite waard om eens te proberen!